Προφίλ

Η αγάπη για την δημιουργία και η πείρα μας στην γραφιστική και διακόσμηση είναι η αρχή στο να δημιουργήσουμε μαζί με εσάς την δική σας πολύτιμη στιγμή ξεχωριστή για το καθένα σας , με τα χρώματα και το στυλ που σας εκφράζουν μέσα από μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπα χειροποίητα προσκλητήρια και χειροποίητες μπομπονιέρες!

Φιλοσοφία μας είναι ότι η πρόσκληση πρέπει να προδιαθέτει τον καλεσμένο θετικά και να καταλαβαίνει το στυλ του γάμου ή της βάπτισης που θα ακολουθήσει, η μπομπονιέρα πρέπει να είναι το καλύτερο ενθύμιο από αυτό το μυστήριο και από την όμορφη δεξίωση!

Σημαντικό είναι να ταιριάξετε το προσκλητήριο με την μπομπονιέρα με τις ίδιες λεπτομέρειες και χρώματα ώστε όλο το υπόλοιπο ντεκόρ να είναι ταιριαστό και όμορφο!

Όλα μας τα σχέδια, μπομπονιέρες & προσκλητήρια, μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε σχήμα, χρώμα και υλικό. Μπορούν να γραφτούν ονόματα, ημερομηνίες, να γίνει επεξεργασία εικόνας νέα μακέτα και γενικά το μοναδικό δικό σας σχέδιο!

Μπορείτε ακόμη και να μας προτείνετε εσείς τις δικές σας ιδέες για τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια και εμείς αμέσως θα τις πραγματοποιήσουμε!

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2102717755